Een Dopper laten bedrukken om als relatiegeschenk te geven

Een Dopper laten bedrukken is een goed idee. Zo maak je meteen reclame voor je eigen onderneming, zeker als je ze uitdeelt als relatiegeschenk aan je klanten en leveranciers. 

Minder plastic afval doordat de fles navulbaar is

Een Dopper is een herbruikbare drinkfles van Nederlandse makelij. Om te voorkomen dat we steeds meer plastic weggooien kun je er ook voor kiezen een herbruikbare fles te nemen voor onderweg die je steeds opnieuw kunt vullen. Een Dopper is een leuk relatiegeschenk om te krijgen maar ook een nuttig omdat je de fles overal mee naar toe kunt nemen waar je maar wilt. Je bent er ook nog eens milieubewust mee bezig omdat je niet steeds opnieuw plastic weggooit. 

Bedrukking op de gehele fles mogelijk

Een Dopper kan zowel op de dop als op de gehele fles rondom bedrukt worden. Je kunt er een tekst op laten zetten of een logo van je bedrijf. Iedere keer opnieuw als de fles gebruikt wordt ziet de gebruiker dan weer jouw bedrijfsnaam staan en maak je meteen reclame. 

Alleen een Dopper of een compleet pakket

De Dopper is in diverse kleuren te koop zodat je er altijd wel eentje kunt vinden in een kleur die jij mooi vindt of bijvoorbeeld in de kleur van je bedrijf. Daarnaast kan de fles ook voorzien worden van een speciale sportdop indien gewenst. De Dopper kun je als los relatiegeschenk kopen maar het is ook mogelijk om bij Prikkels BV te kiezen voor een compleet cadeaupakket met diverse accessoires. Voor alle mogelijkheden raadpleeg je het beste de website van Prikkels BV of neem je contact op met het bedrijf. Als je voor een heel pakket kiest kun je er een bijzonder persoonlijk relatiegeschenk van laten maken dat door de ontvanger zeker gewaardeerd wordt.