Met de originele bedankjes sloten wij de avond af

Om originele bedankjes te kunnen weggeven na een bijzondere gelegenheid, ben je aan t juiste adres bij memoriae.nl. Omdat ik voor het jubileum van mijn ouders druk bezig ben geweest om een feest te organiseren. Wilde ik alle gasten die zijn geweest iets mee naar huis geven als herinnering van de geslaagde dag en avond. Mijn ouders hebben een zeer groot tuinhuis wat ik samen met mijn zus heb weten om te toveren tot feestlocatie. Mijn ouders waren erg verrast toen zij thuis kwamen en wij al volop in de stemming waren op de dag van het feest. 

originele bedankjes

Er werden veel complimenten uitgedeeld

Mijn ouders wisten natuurlijk van het feest af maar niet dat wij hier van alles voor hebben weten te organiseren. Om de dag goed af te sluiten kregen de gasten een heerlijk kopje koffie. Naast de kopjes heb ik de originele bedankjes gelegd. Wij hadden gekozen voor een zakje met koffie en het zakje dat was voorzien van een persoonlijke tekst. De gasten hebben ons hier enorm mee gecomplimenteerd. 

Daarom wilde ik dit bericht graag delen op dit blog dat vol met aanraders staat. Dit gebaar was erg leuk om weg te geven en de mensen die het kregen waren hier erg blij mee.