Het afvallen eetschema voor een optimaal resultaat

afvallen eetschema

Je wilt de strijd aangaan met de overtollige kilo’s? Je wilt eindelijk dat strakke lichaam waar je altijd al van droomde? Je wilt graag dat ene speciale jurkje kunnen dragen? Vol goede moed beginnen veel mensen aan allerhande diëten, echter vaak zonder het gewenste resultaat.

Gezond en evenwichtige voeding

Ieder lichaam is anders en ieder lichaam reageert anders op voeding. Vandaar ook dat het belangrijk is eerst in kaart te brengen wat je voedings- en leefgewoontes zijn. Deze info in combinatie met een volledige analyse van je lichaamssamenstelling vormen de basis voor het opmaken van een persoonlijk afvallen eetschema om af te vallen. Essentieel hierin is gezonde en evenwichtige voeding, maar ook – en vooral- voldoende voedingsstoffen om je lichaam van de nodige energie te voorzien. Jezelf uithongeren brengt niets op, integendeel, het zal zorgen voor een overdreven hongergevoel en de bijbehorende eetbuien.

Extra motivatie

Een groot voordeel van het laten maken van een eetschema op maat is niet alleen dat het aangepast is aan jouw situatie maar ook dat je kan rekenen op steun en motivatie. Je coach zal je immers gedurende je hele traject bijstaan met raad en daad. Je moed geven als je het even niet meer ziet zitten, je eetschema aanpassen als dat nodig zou blijken en je uitgebreid feliciteren met je geboekte resultaten.