Een advocatenkantoor in Rotterdam die in het arbeidsrecht is gespecialiseerd

Ben jij op zoek naar een goed advocatenkantoor te Rotterdam die in het arbeidsrecht is gespecialiseerd? Neem dan eens een kijkje op de website, thladvocaten.nl. Dit bedrijf heeft mij enorm goed geholpen toen ik erachter kwam dat een van mijn medewerkers zich schuldig heeft gemaakt aan bedrijfsfraude. Om eerlijk te zijn wilde ik weten wat mijn plichten zijn en ook die van de desbetreffende medewerker. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik verkeerd handel in deze situatie en dat ik alsnog met mijn neus in de boter val. Want ik moest dit eerst allemaal nog zien te bewijzen. 

Rotterdam arbeidsrecht

Ik kon uiteindelijk bewijzen dat ik gelijk had

De advocaat van dit kantoor te Rotterdam heeft mij de regels die in mijn situatie van toepassing zijn binnen het arbeidsrecht uitgelegd. Hieruit is een goed advies ontstaan die ik heb opgevolgd. Het heeft enige maanden geduurd maar het is mij toch gelukt om met bewijsmateriaal te komen. Het is een flink dossier geworden en ik heb uiteindelijk de medewerker op staande voet kunnen ontslaan zonder een ontslagvergoeding. 

Het was erg prettig om iemand aan mijn zijde te hebben die mij precies kon vertellen welke stappen in het beste kon ondernemen. Hierdoor ben ik tot een zeer goede afloop van deze zaak gekomen.