Links kopen als onderdeel van je linkbuilding campagne

Misschien heb je wel eens het advies gekregen om links te kopen om je website een boost te geven in de vindbaarheid op Google. Maar wat houdt het eigenlijk in? En belangrijker nog, hoe zorgen links ervoor dat je website beter scoort? SEO Marketing Deals geeft je alle ins en outs over wat in marketingtermen ‘linkbuilding’ wordt genoemd.

Hoe ziet linkbuilding eruit?

Linkbuilding betekent letterlijk het bouwen met links. En eigenlijk dekt dat de lading wel. Met linkbuilding plaats je links op andere websites die de bezoeker naar jouw eigen website doorverwijzen. Als je dit doet op blogsites die al goed bezocht worden dan is de kans dus een stuk groter dat je meer bezoekers naar je website trekt. En omdat het algoritme van Google waarde aan externe links toekent is de kans groot dat jouw website op bepaalde trefwoorden hoger scoort en je dus beter gevonden wordt als mensen die zoekterm op Google intikken. 

Een goed advies is goud waard

Links kopen kunnen je omzetcijfers ten goede komen, maar het ligt er wel een beetje aan wat voor soort links je kiest. Als je eerst een goed advies wilt voordat je een bestelling plaatst in de webshop van SEO Marketing Deals, stuur dan eerst een email met je vragen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.