Neem een tafel op maat voor de juiste houding

tafel op maatVandaag wil ik een ander topic aansnijden, namelijk kinderen met een beperking. Wanneer zij bijvoorbeeld aan een tafel zitten kan het voorkomen dat zij hier niet goed onder passen. Dit is natuurlijk uiterst vervelend omdat zij dan aan een “verkeerde” tafel zitten. Wanneer deze mensen een tafel op maat hebben, kunnen zij beter genieten en zijn ze ook nog eens vrolijker. Verder is het allerbelangrijkste dat zij een juiste houding aannemen. Wanneer je bijvoorbeeld een opklapbare tafelblad neemt kunnen zij eenvoudig aanschuiven. Natuurlijk verschilt het per kind wat voor tafel het beste is. Zo kun je wensen hebben omtrent bijvoorbeeld:

  • Verzorgingstafel.
  • Loop hulp.
  • Sta hulp.

Meer in hun assortiment

Naast tafels heeft kindermeubilair.nl ook stoelen in hun assortiment. Deze worden ook allemaal op maat gemaakt. Zo ken ik iemand binnen mijn netwerk die een kind met een beperking heeft. Vandaar dat ik deze website ook ken. Volgens haar heeft deze firma hun enorm veel geholpen. Naast de producten gaven zij ook nog eens advies over hoe je bepaalde kamers kunt inrichten.

Verder vertelde zij mij dat hun service erg hoog in het vandaal hebben staan. Dit merkte zij al vanaf het eerste contactmoment. Dus zoek jij meubilair op maat voor kinderen met een beperking, dan is dit een echte aanrader.