Om onze personeelsleden de kans te geven om meer naar buiten te gaan, hebben wij een picknickbank aangeschaft. Niet één maar wel meerdere. Ons kantoor heeft een hele mooie binnenplein waar helemaal niks mee werd gedaan. Dit vonden wij erg zonde en hebben daarom daar eerst een nette tuin aangelegd. Om de mensen naar buiten te krijgen en in de zomer heerlijk hun lunch daar te kunnen benuttigen moesten wij daar ook nog zit gelegenheden creëren. Wij hebben deze aangeschaft bij de onderneming: HeBlad® Nederland Metselbedrijf Gebr. van der Heijden B.V. Dit bedrijf is gelegen in Bladel. 

Picknickbank

Diverse soorten

Wanneer jij op de website komt van dit bedrijf zie jij gelijk al hoeveel zij te bieden hebben. Jij kan bij dit bedrijf terecht voor:

  • Pingpongtafels
  • Tafelvoetbal
  • Speltafels
  • Zit gelegenheden
  • Accessoires

de picknickbank zijn verkrijgbaar in vierkant, rechthoekig en ovaal. Deze zijn allemaal gemaakt van beton en er is ook een onderplaat voor te krijgen. Dit bedrijf heeft ons de producten netjes bezorgd en geplaatst. Onze werknemers gaan nu inderdaad naar buiten. De buitenlucht doet hun erg goed en wij zijn dan ook zeer blij dat wij dit hebben toegepast. Kijk ook eens op de website naar de mogelijkheden voor jou.