Tip: schakelkast buiten

Een paar maanden geleden kozen wij ervoor om onze producten zelf te verbouwen voor ons restaurant. Diverse soorten kruiden en groentes verbouwen wij zelf, om zo beter kwaliteit te leveren. Aangezien onze tuin nu zo vol staat met kruiden en groentes was het nodig om een schakelkast buiten te plaatsen. Dit om de binnen groepen te ontlasten. Met dank aan Growexpert wordt dit mogelijk gemaakt. 

De kosten

Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieder als helemaal. Op de webshop kon je online een bestelling plaatsen waar ik altijd gebruik van maak. Vaak heb je binnen 1 of 2 dagen al jouw bestelling binnen. De service van Growexpert is dus uitstekend, evenals de kwaliteiten van de producten. Met meer dan 2000 producten hebben ze een gigantisch assortiment. Alles wat je nodig hebt om te kweken kan je hier bestellen. Zodra je hobby is uitgelopen op grotere verbouwing zou ik je willen adviseren om een schakelkast buiten te plaatsen. 

Het bedrijf levert goede producten. Zo geven ze op diverse producten garantie. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar. Ze hebben vertrouwen in de producten die ze leveren!