Bezig met de bouw van uw nieuwe huis en twijfels over de dakbedekking? Brainstorm samen verder met de beste dakdekker uit Zoetermeer!

De dakinnovator heeft de beste vakmannen klaar staan om uw dak wens te realiseren! Met inmiddels al 25 jaar ervaring op het gebied van platte daken, kunnen wij nog steeds met trots zeggen dat wij ervoor zorgen dat onze medewerkers aan het eind van de dag weer gezond en heel thuis komen. De veiligheid van onze medewerkers is een van onze hoofdprioriteiten. Ook is uw veiligheid belangrijk, kijk daarom regelmatig hoe de staat van uw dak is of laat even een Roofcheck doen.

Lees hier meer over de keuzes voor uw dak.

Er is vele diversiteit in dakbedekking voor een plat dak. U zou voor waterberging kunnen gaan of voor voordelige energie, door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. Ook zou ik een dakterras of een groen daken zeker niet achterwege laten in het maken van uw keuze. Het klimaat gaat namelijk steeds verder achteruit, en daar moeten we met z’n alle wat tegen doen om dat tegen te gaan. Een groendaken kan namelijk een oplossing zijn voor overtollig water of regen. Bedenk dus goed wat u wil en wat de juiste keuze is voor u.