Veel auto’s bij Garage Axel

Al een lange tijd had ik een auto op het oog. Vorige week zag ik hem bij Garage Axel staan en voor een mooie prijs. Ik heb vervolgens contact opgenomen om een afspraak te maken. De volgende dag kon ik langskomen en heb ik een proefrit gemaakt in de Seat. De auto heeft weinig kilometers gemaakt en rijd perfect. De koppeling is uitstekend en bij aankoop van deze auto krijg ik een grote beurt, nieuwe banden en een nieuwe radio. De auto staat te koop voor een mooie prijs, maar ondanks dat wil je altijd proberen te onderhandelen.

Nog voordeligerautogarage

Tijdens het onderhandelen kregen we er nog een paar honderd euro af. Hij was toen nog voordelig, dus heb ik direct besloten om hem te kopen. Na een paar dagen kon ik de auto ophalen. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe aanwinst en daarom is het ook echt een aanrader om bij Garage Axel langs te gaan. Ze beschikken over ontzettend veel auto’s.

Omdat ze zoveel auto’s hebben, zit er altijd wel een geschikte auto bij voor jou. Bekijk de website voor het assortiment. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met het bedrijf.