Plezier met onze infraroodsauna

Ik ben nu al een geruime tijd druk aan het zoeken naar een winkel waar wij een infraroodsauna kunnen kopen. Dit omdat we al een lange tijd een sauna willen hebben, echter vond ik de kosten nogal aan de hoge kant waardoor ik het snel heb laten varen.

Afgelopen week kwam een vriendin bij ons op visite met het bericht dat hun een sauna hebben gekocht. Omdat hun dit via het internet hadden besteld scheelde het een hoop geld, uiteraard heb ik gevraagd waar hun het hebben gekocht zodat wij er ook konden kijken. Diezelfde avond zijn we nog op het internet gaan zoeken naar dit bedrijf en terecht gekomen bij Bodyfit. Hier was het wel degelijk een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien! Doordat hun goedkoop zijn en tevens komen bezorgen hebben we er ook gelijk besteld. Hun snelle levering heeft het mogelijk gemaakt dat wij binnen een week onze bestelling al in ontvangst hebben genomen.

bodyfit_lang2

Door de  gebruiksaanwijzing door te lezen konden we het vrij snel begrijpen hoe dat het werkt! Ik ben in ieder geval mijn vriendin dankbaar dat ze dit heeft gezegd anders hadden we waarschijnlijk nu nog steeds geen sauna in huis.