Een online urenregistratie is ideaal!

Vanaf het moment dat ik bekend ben met deze online urenregistratie weet ik het zeker! Bij Tamigo ben je dan ook aan het juiste adres wanneer jij het gewenste resultaat wilt boeken.

Voor een kleine zes maanden heb ik de kans gekregen om bedrijfsleider te zijn. Hierdoor hoefde mijn werkgever niet tot nauwelijks meer aanwezig te zijn op kantoor. Op zich vind ik het ook niet erg om te doen en tevens staat het ook nog eens erg leuk om mijn c.v. Enfin, ik wilde eens een andere oplossing zien te vinden zodat ik een aantal taken wat eenvoudiger kan laten verlopen. Allereerst vond ik het erg belangrijk om de urenregistratie bij te gaan houden. Alhoewel, dit deed ik al alleen wilde ik het wat eenvoudiger zien te krijgen.

online urenregistratie

Snel gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Tamigo. Hier kan het team eenvoudig alles online invullen zodat alles netjes en correct wordt bijgehouden. Nadat ik de kosten had gezien om dit systeem daadwerkelijk in gebruik te nemen was ik verkocht. Voordeliger en eenvoudiger zul je ook nergens anders vinden!