Het lasersnijden van onze buizen

Laser

Bij de bouw van onze woning kwamen er toch wat buizen aan te pas. Sommige buizen hadden een directe betrekking op ons interieur, bijvoorbeeld in de keuken waren er wel een aantal buizen die goed zichtbaar waren, wat voor ons geen enkel probleem was, mits een goede afwerking ervan. We wensten dan ook dat de buizen goed verwerkt werden en perfect afgesneden werden zoals het in de boekjes zou zijn. We dromen namelijk al lange tijd van een perfect, maar industrieel interieur.

Onze partner in het lasersnijden


Aangezien we er al wat geld tegenaan gegooid hadden, vonden we dat die perfectie zeker ook niet kon ontbreken. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een partij die dat voor ons kon verwezenlijken. Op aanraden van een vriend hebben we contact opgenomen met Roosen Laser & Welding. Ze boden ons de perfecte service en zijn echte experts in hun vakgebied. Daarnaast hebben ze ons ook zeer gelukkig kunnen maken en onze woning nog iets perfecte kunnen maken. We deden het niet enkel voor de schoonheid, maar natuurlijk ook voor het gebruiksgemak. Aangezien dit heel verfijnd gebeurt is, sluiten de buizen nu ook zeer goed af, wat anders waarschijnlijk niet het geval was.

We zijn gelukkig met het resultaat en als we in de toekomst nog eens een laser-snijder nodig hebben of lasser, dan zullen we opnieuw op hen beroep doen.

Bron: buizen laten lasersnijden