Laat je bijstaan door BMK Collactive

Als je als ondernemer een incassobureau wilt inzetten kun je daarvoor ook bij BMK Collactive terecht. Zij kunnen je vervelende klussen uit handen nemen die om de hoek komen kijken als debiteuren hun rekeningen niet betalen. 

Zorg voor een goed debiteurenbeheer

Naast het versturen van incasso’s kan BMK een goed debiteurenbeheer voor je bedrijf op maat maken. Als je veel met klanten te maken hebt die slecht of laat betalen maar er zelf geen tijd voor of zin in hebt om daar achteraan te gaan kan BMK dit voor je in kaart brengen en er goede oplossingen voor verzinnen zodat er in de toekomst beter en sneller betaald wordt. 

Breng in kaart hoe bepaalde klanten werken

Indien je veel met klanten te maken hebt wil je natuurlijk niet dat de relatie tussen jullie verstoord wordt wanneer jij als ondernemer steeds achter je geld aan dient te gaan. BMK kan voor je bekijken welke klanten vaak te laat betalen en ervoor zorgen dat dit verbeterd wordt. Zo weet jij als ondernemer beter hoe bepaalde klanten hun zaken afhandelen en kun je daar op inspelen indien nodig. Betaalt een debiteur nagenoeg altijd te laat? Dan kun je daarmee rekening houden of ernaar streven dat dit verandert. 

Incasso wordt verzonden uit naam van jouw bedrijf

Als er een incasso ingediend wordt gebeurt dit altijd uit naam van jouw bedrijf. Zo weet de ontvanger ervan ook direct van wie de incasso afkomstig is en waarvoor de rekening is die nog openstaat. De incasso wordt netjes geformuleerd zodat de relatie met de klant niet op het spel komt te staan. In de praktijk blijken de meeste rekeningen vaak gewoon vergeten te zijn en worden deze na ontvangst van de incasso alsnog vlug genoeg betaald.