Mijn ervaring met Realgen internetmarketing

Het afgelopen jaar heeft Realgen internetmarketing mij goed geholpen met de vindbaarheid van mijn website. Ik heb al een tijdje een eigen onderneming, maar dit liep allemaal niet zo erg lekker dus ik besloot stappen te ondernemen. Via via kwam ik in contact met Realgen internetmarketing en besloot contact met ze op te nemen. Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Lees hieronder mijn ervaring met Realgen internetmarketing.

SEO diensten van Realgen internetmarketing

De zoekmachine optimalisatie van Realgen internetmarketing is top! Dit is ook de dienst die ik had afgenomen voor mijn website. Zoekmachine optimalisatie wil zeggen dat je met je website hoger in Google komt te staan. Hoe hoger jij in Google staat met jouw website, hoe sneller de mensen je zullen vinden en hoe eerder de match gemaakt kan worden. Dit kan dus resulteren tot meer omzet en de groei van naamsbekendheid. Realgen internetmarketing heeft me hier erg goed bij geholpen. Ze kwamen erg professioneel over en wisten waar ze mee bezig waren. Van te voren kreeg ik een overzichtelijk plan van aanpak toe gestuurd waarin ik kon zien welke werkzaamheden ze allemaal van plan waren om voor mijn website uit te voeren. Dit heb ik als erg fijn ervaren omdat je zo ook bij het proces betrokken wordt door Realgen internetmarketing.

Werkwijze Realgen internetmarketing

Realgen internetmarketing heeft eerst een zoekterm onderzoek uitgevoerd voor mijn website. Dit hebben we samen besproken en na wat aanpassingen zijn we hier samen uitgekomen. Vervolgens hebben de medewerkers van Realgen internetmarketing deze zoektermen op mijn website geïmplementeerd en is er begonnen met linkbuilding. Dit was erg effectief want door Realgen internetmarketing sta ik met mijn website op de eerste pagina van Google!