Verschillende soorten hoofddeksels of petten bedrukken?

Petten bedrukken

Een hoofddeksel is een kledingstuk dat op het hoofd wordt gedragen. Petten zijn hoofddeksel dat het hoofd bedekt en aan de voorkant zit een klep. Er zijn verschillende soorten hoofddeksels en petten die allemaal weer door anderen worden gedragen. Maar waarom bedrukken?

Waarom?

Hoofddeksels en petten bedrukken is een erg populaire en effectieve manier om jouw bedrijf via een naam of een logo te promoten. Het is tegenwoordig een populaire manier van reclame maken. Denk aan de Tour de France. Eerst komen er allemaal wagens langs die petjes en pennen, etcetera gooien en op al deze voorwerpen zijn de sponsoren bedrukt. Zo worden er voor deze bedrijven reclame gemaakt. Mensen onthouden dan onbewust het logo of de naam van het bedrijf en zo wordt het verspreid. 

Verschillende soorten

Petten worden tegenwoordig door zowel jongens en meisjes en jong en oud gedragen. Ze zijn overal te vinden en je kan ze vinden in elke souvenirwinkel die je tegenkomt. Als je hier een leuk logo of een leuke quote van jouw bedrijf op zet, dan wordt dit zeker gedragen en zo gaan anderen het natuurlijk ook zien. Hoeden zijn tegenwoordig ook erg hip. Veel vrouwen dragen het naar het strand, en het wordt ook veel gedragen naar festivals of evenementen. Als je deze hoeden bedrukt en uitdeelt bij evenementen, kent zo iedereen jouw naam of logo.