Neem afscheid met crematie Arnhem

uitvaart

Afscheid nemen van een dierbare kan op een manier waarop jij dat wilt, ook in een vorm van een crematie. Crematie Arnhem helpt je graag met het regelen van je uitvaart, precies hoe jij het wilt. Of je nu de voorkeur geeft aan kleine, intieme crematies of grote bijeenkomsten: met een hecht team van uitvaartverzorgers is dit allemaal mogelijk. Hier wordt graag met jou en je naasten meegedacht over een passend afscheid. Met een gerust hart, samen met de nabestaande, streven naar een crematie die aan ieders wens voldoet.

crematie Arnhem

Voor het overlijden

Het is fijn als je je nalatenschap hebt geregeld en je uitvaartwensen kenbaar hebt gemaakt. Alles hierover kan worden besproken in een vrijblijvend voorgesprek met crematie Arnhem. Ze komen graag bij je thuis of ze ontvangen je in hun uitvaartcentrum. Er wordt geluisterd naar je wensen, ideeën en geven advies als dit nodig is. Ook wordt er een kostenraming gemaakt, zodat je kunt zien waar jij en je nabestaanden staan. Dit stelt iedereen op zijn gemak.

Na het overlijden

Na het overlijden, dient dit altijd eerst door een arts te worden vastgesteld. Wanneer je er klaar voor bent, kun je contact opnemen net de uitvaartzorg. Het belangrijkste is om niet te haasten. Als je wat tijd nodig hebt voor wat er gaat gebeuren, voel je dan vrij om dat te doen. De uitvaartverzorgsters van crematie Arnhem komen op het afgesproken tijdstip op bezoek. Hier wordt vreedzaam besproken wat er binnenkort gaat gebeuren en wat er geregeld moet worden.