Het moment dat wij zijn verhuisd van een appartement naar een woonhuis hadden we al besloten dat we wilde zoeken naar Starline zwembaden. Een prachtige zwembad was dan ook het eerste waar we voor zouden kijken aangezien we normaliter wekelijks naar het zwembad gaan. Met het feit dat je een eigen zwembad in je tuin kan laten plaatsen hoeven we er niet meer op uit te gaan om te zwemmen!NieuwAtlantis-e1419004847562

Helaas kon ik het in de winkel maar niet vinden waardoor ik hoopte het via het internet te vinden. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Nieuw Atlantis. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed dat een zwembad helemaal niet duur hoeft te zijn. Hier wordt er gedacht aan goede kwaliteit waar iedereen die een zwembad aanschaft ervan kan profiteren!

Ik heb er dan ook gelijk voor gekozen om een afspraak te maken zodat ze bij ons een offerte konden kan. Doordat ze van tevoren een duidelijk offerte maken voor je weet je in ieder geval zeker dat de kosten achteraf nooit te hoog wordt.