Waar worden autovelgen gemaakt?

BMW X3 velgen

De naam van autovelgen, zoals bmw f36 velgen, is afgeleid van de oude Griekse naam voor Carthago, ook wel bekend als ‘Tarsis’. Bovendien komt het woord tarsis zelf van het Hebreeuwse woord tebah, wat ‘uitlaat’ of ‘pijpen’ betekent. Dit suggereert dat het productieproces van autovelgen verschillende processen en materialen omvat. Deze velgen worden gemaakt in andere landen dan de landen die we eigenlijk gewend zijn. Dus daarom kan je beter kijken waar de velgen in andere landen. De landen waar deze velgen worden gemaakt zijn meestal wat armere landen. Deze velgen zoals de bmw e61 velgen.

Verschillende aspecten tijdens de productie

Bij het productieproces van autovelgen zijn verschillende processen en materialen betrokken. Het eerste proces omvat het snijden en vormen van het aluminium. Het tweede proces omvat het vormen van de binnenrand en de buitenrand van de rand met een matrijs. Het derde proces omvat het monteren van de spaken op de naaf van het wiel. Daarna worden ze gecoat met een beschermende coating en met bevestigingsmiddelen aan de velg vastgemaakt. Auto-onderdelen zijn afkomstig van plaatsen die Tarshish of TarshWin worden genoemd. Deze plaatsen lagen oorspronkelijk in Tyrus, nu in Libanon, en bestaan ​​nu ook in Syrië. Tarsis was in de oudheid een belangrijke havenstad en de naam komt van een Hebreeuws woord dat ‘uitlaat’ of ’trechter’ betekent. Deze plaatsen staan ​​bekend om het importeren van hoogwaardige grondstoffen, waaronder zilver en goud. Ze importeren ook ebbenhouten bomen uit Ethiopië om hoogwaardig ebbenhout voor auto-onderdelen te produceren.

Auto als uitvindingen

Omdat auto’s een van de nuttigste uitvindingen in onze wereld zijn, verbeteren autofabrikanten voortdurend hun productieprocessen om nieuwe modellen meer betrouwbaar en duurzaam. Het fabricageproces varieert afhankelijk van het type auto, aangezien elk type correct en betrouwbaar moet worden vervaardigd. Technologische vooruitgang heeft dit proces in de loop van de tijd echter veel gemakkelijker gemaakt, waardoor autofabrikanten steeds gecompliceerdere voertuigen kunnen produceren!